REMONDIS a Espanya, nova organització

Juny 2020


Remondis El Grupo REMONDIS consolida el seu compromís amb el mercat espanyol, apostant a més per oferir nous serveis y solucions.

Des del mes de juny de 2020 l’empresa per a la gestió d’aigua en Espanya, que durant més de 10 anys ha sigut OMS-SACEDE S.A.U., canvia la seva denominació social a REMONDIS AGUA S.A.U., conservant el mateix CIF ‎A08593345.

Per la seva banda, l’empresa capçalera de l'activitat a Espanya passa a ser REMONDIS IBERIA S.L., amb CIF B84999325.

El Grup REMONDIS ofereix serveis mediambientals integrals en la gestió de processos, aigua i residus.

Volem agrair a tots els nostres clients la seva confiança i fidelitat, i respondre amb una completa implicació orientada al servei i fonamentada en la innovació.

COVID-19

Maig 2020


Des de la responsabilitat i el compromís, ens comprometem a mantenir la nostra activitat prestant servei en aquestes activitats que són essencials per a tots.

La prioritat és, sobretot, la seguretat i la salut dels que formem part d'aquesta empresa, així com la dels nostres clients i col·laboradors, mentre estem bolcats en continuar realitzant aquelles activitats que són bàsiques i estratègiques per a la societat.

En el nostre cas, aquestes són la prestació de serveis en l'àmbit públic i industrial; serveis de tractament d'aigua i residus, de sanejament i de depuració d'aigües, i de producció energètica.

Tant els que realitzen aquests serveis des de les mateixes plantes, com els que els donen suport i guien mitjançant teletreball, han demostrat una total implicació i voluntat de donar el millor de si mateixos.

Volem donar les gràcies a aquells que treballen, en benefici de tots, per la seva encomiable tasca i esforç: personal sanitari, forces de seguretat, productors i distribuïdors de recursos essencials i serveis. A tots ells el nostre agraïment i, també, la nostra ferma voluntat de col·laborar en la mesura de les nostres forces.

Daniel Martínez
Director General

Àmbits d'actuació

REMONDIS aporta una amplia experiència en el desenvolupament de projectes i en la gestió d’infraestructures relacionades amb el tractament d’aigües, residus i energia.

Noticies

Gestió: Sistemes de sanejament del Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès va adjudicar a OMS SACEDE el Servei d’Explotació i Manteniment dels Sistemes de Sanejament de Cunit-Cubelles, l’Arboç, Bellvei, Bonastre, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i l’Estació de Bombament Costa del Vendrell. ...

Segueix llegint>
Compromesos amb el futur

OMS-SACEDE té un ferm compromís amb el futur, amb un punt de partida que és la formació de l'equip d'OMS-SACEDE així com d'estudiants en pràctiques. ...

Segueix llegint>