NOTÍCIES

Gestió: Sistemes de Sanejament del Consell Comarcal del Pla de l’Estany

OMS SACEDE SAU Amb data 1 de novembre de 2019 es van iniciar els treballs corresponents a un nou contracte signat amb el Consell Comarcal del Pla de l’Estany per al manteniment i explotació dels seus Sistemes de Sanejament i que inclouen les EDAR de Terri, Serinyà, Vilademuls-Vilafreser i Sant Esteve de Guialbes-Els Prats.

OMS SACEDE ja portava operant les instal·lacions de Terri i Serinyà des de l’abril de 2005.


 

 

 

Obra: Construcció de noves instal·lacions a Juncà Gelatines.

OMS SACEDE SAU El passat mes d’octubre de 2019, l’empresa REMONDIS Iberia va signar amb l’empresa Juncà Gelatines un contracte per a ampliar la planta depuradora i gestionar el seu manteniment.

Juncà Gelatines és un fabricant de gelatines i hidrolitzat de col·lagen per a la indústria alimentaria i farmacèutica. Juncà Gelatines planeja augmentar la seva producció en els pròxims anys, és per això que necessitava una nova solució pel tractament d’aigües residuals.


 

 

 

Obra: Ampliació i millora de l’EDAR de la Pobla de Mafumet.

OMS SACEDE SAU OMS-SACEDE en UTE amb l’empresa CONSTÈCNIA ha estat adjudicatària de l’Execució de les obres del projecte constructiu de l’ampliació i millora de les instal·lacions de l’EDAR de la Pobla de Mafumet (Tarragona) per part de l’Agència Catalana del Aigua.

Les obres s’iniciaran al setembre de 2019 amb una duració prevista de deu mesos.


 

 

 

Gestió: Manteniment de la planta de Assecat Tèrmic Eficient de Montornès del Vallès.

OMS SACEDE SAU El passat mes de juny de 2019 es va signar amb l’Agència Catalana de l’Aigua un nou contracte per al manteniment i operació de les instal·lacions d’Assecat de fangs a Montornès del Vallès.

OMS SACEDE ja gestionava la planta des de desembre de 2008.


 

 

 

Gestió: Sistemes de sanejament del Baix Penedès.

OMS SACEDE SAU El Consell Comarcal del Baix Penedès va adjudicar a OMS SACEDE el Servei d’Explotació i Manteniment dels Sistemes de Sanejament de Cunit-Cubelles, l’Arboç, Bellvei, Bonastre, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i l’Estació de Bombament Costa del Vendrell.

Els treballs van començar al març de 2019 i inclouen 8 depuradores y 20 bombaments.


 

 

 

Gestió: Sistemes de Sanejament de la Marge dreta del Rio Segura.

OMS SACEDE SAU L’Entitat de Sanejament d’Aigües de la Comunitat Valenciana (EPSAR) va adjudicar un nou contracte per al manteniment de les Depuradores de la Marge dreta del Rio Segura (Alacant) a la UTE formada por les empreses OMS-SACEDE i CESMED AMBIENTAL.

Les depuradores que conformen aquest contracte són Bigastro-Jacarilla i Algorfa-Benejuzar. L’inici del contracte és l’1 d’octubre amb una durada de quatre anys, més altres quatre de pròrroga.


 

 

 

ADJUDICACIÓ EDAR LA SELVA DEL CAMP.

OMS SACEDE SAU El 27 de febrer de 2018 l’Ajuntament de La Selva del Camp adjudicà el contracte d’obres “NOVA ESTACIÓ DEPURADORA D’AIGÜES RESIDUALS DE LA SELVA DEL CAMP” a l’UTE formada per les empreses OMS-SACEDE i CONSTÈCNIA.

Com es va publicar el 4 d’abril al canalcamp.xiptv.cat “El projecte de la nova estació depuradora d’aigües residuals de la Selva ja està llest per executar-se després d’haver-se signat el conveni constructiu entre l’Ajuntament i la UTE formada per Constècnia 3 i OMS Sacede, guanyadores del concurs de licitació.”


 

Veure notícia (canalcamp.xiptv.cat)   |  

 

 

Compromesos amb el futur.

OMS SACEDE SAU OMS-SACEDE té un ferm compromís amb el futur, amb un punt de partida que és la formació de l'equip d'OMS-SACEDE així com d'estudiants en pràctiques. Aquesta formació és una activitat habitual i contínua, i són molts els estudiants que han passat de les pràctiques a treballar amb nosaltres. En OMS-SACEDE també estem involucrats en la realització de sessions divulgatives que introdueixin, als més petits, en els conceptes bàsics que els preparen per tenir una major sensibilitat cap al medi ambient.

L'última d'aquestes sessions va tenir lloc el passat 16 de maig, al col·legi Joan Miró de Barcelona, a nens de 4t de primària, amb una fantàstica i entusiasta acolliment per part d'alumnes i professors.

 

 

OMS-SACEDE renova i modernitza la seva imatge.

Depuradora: Capçanes Des de maig de 2017, OMS-SACEDE inicia la implantació de la seva nova imatge, que s’adapta a la corporativa del Grup REMONDIS. Nova imatge que de manera més visible s’evidencia en el nou logotip de l’empresa, amb una línia actual i moderna en correlació a una constant evolució i innovació en el servei als nostre clients.

 

 

Inauguració EDAR EL CATLLAR.

Edar El Catllar El passat 24 d’abril el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el conseller de Justícia, Carles Mundó, entre d'altres autoritats, van inaugurar la nova depuradora de Catllar, executada per OMS-SACEDE, SAU.

La instal·lació de El Catllar, que dóna servei a 5.543 habitants, és una depuradora de tipus biològic amb una capacitat de tractament de 1.000 m3/dia. A més de donar servei al centre penitenciari, tracta les aigües residuals procedents del sector oest del municipi del Catllar, concretament de les urbanitzacions Bonaire, Esplai Tarragoní, Mas de Cargol, el Mèdol, Manous 1-2, Mas de Panxe, Residencial 5 estrelles/Mas de Pallarès, la Quadra, Pins Manous 3, Mas d'Enric i Mas de Boregons.

Veure notícia (www.naciodigital.cat)   |   Veure notícia (www.iagua.es)   |  

 

 

Inauguració EDAR PORRERA.

Depuradora Porrera El passat 21 de gener el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, acompanyat per l'alcalde de Porrera, Jonàs Macip, el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Jordi Agustí, entre d'altres autoritats, va inaugurar la nova depuradora de Porrera, executada per OMS-SACEDE, SAU, la setzena que es posa en servei a la comarca del Priorat.

La instal·lació de Porrera, que dóna servei a 465 habitants, és una depuradora de tipus biològic amb filtres percoladors, amb una capacitat de tractament de 215 m3/dia. També s'ha construït una xarxa de col·lectors en alta (conduccions que recullen les aigües residuals de la xarxa de clavegueram municipal fins a la depuradora) d'uns 500 metres de longitud. La seva activació permetrà millorar també la qualitat ambiental de la conca del riu Siurana, concretament el riu Cortiella.

 

 

25 anys de dedicació a OMS-SACEDE.

OMS-SACECE SAU El passat 15 de desembre va tenir lloc a Barcelona un reconeixement als treballadors que compleixen 25 anys a l'empresa. Va ser una entranyable ocasió per recordar èxits i anècdotes de tot aquest temps.

El Director General d'OMS-SACEDE, Sr. Daniel Martinez, així com els directius del Grup REMONDIS Dr. Dirk Wittenber, Sr. Jens Meier-KoldT i Dr-Ing. Martin Lebek, van voler estar presents i manifestar el seu reconeixement al compromís i dedicació d'aquestes persones, així com la seva aposta tant per aquells que s'incorporen com pels quals ja formem part d'aquesta empresa des de fa anys.

Felicitats! I confiem celebrar aviat aquesta efemèride amb aquells que ja estan prop d'aconseguir-la.

 

 

Inauguració EDAR FERRERIES.

Depuradora: Ferreries El passat 9 de novembre el Conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, va inaugurar la nova depuradora de Ferreries, executada per OMS SACEDE, SAU en UTE amb la constructora menorquina JUAN MORA, SA. La visita va comptar també amb la presència del gerent d’Abaqua, Antoni Garcías, de la presidenta del Consell, Maite Salord, i de l’alcalde del municipi, Josep Carreres.

La instal·lació dóna servei a 7.300 habitants, més del doble que amb el sistema de llacunatge anterior, que havia quedat obsolet para fer front a les necessitats de la localitat. La nova planta suposa la primera fase d’un projecte més ampli, que inclourà un tractament terciari per a reutilització de l’aigua depurada.

Veure notícia (Es Diari Menorca)

 

 

Presentació REMONDIS TETRAPHOS® a València.

Presentació: REMONDIS TETRAPHOS OMS-SACEDE ha presentat la tecnologia Remondis TetraPhos® dintre de la jornada NUEVAS TECNOLOGÍAS APLICADAS AL SECTOR DE LA DEPURACIÓN DE AGUAS RESIDUALES, que tindre lloc el passat 3 de novembre a València. Aquesta tecnologia ha sigut guardonada amb el premi GreenTec Awards 2016, en la categoria de Recycling & Ressourcen. El premi fou atorgat dintre del marc de la fira internacional d'IFAT a Munich.

La jornada organitzada per l'ENTITAT DE SANEJAMENT D'AIGÜES, la UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA i la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, fou inaugurada per l'Hble. Sra. Elena Cebrian, Consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i pel Rector de la UPV, Rector Mgfc. Francisco José Mora Mas i va comptar amb la presència de nombrosos professionals del sector.

Veure article de remondis-aktuell.com

 

 

Dos nous contractes en el sector industrial.

Depuradora: Capçanes OMS-SACEDE, com empresa de Serveis al sector industrial, ha signat dos nous contractes al mes de setembre.

A Toledo, durà a terme la Remodelació i Ampliació de la Depuradora Industrial de l'empresa SERMASA, a fi d'incrementar la capacitat del tractament biològic i fer front a l'eliminació de nutrients.

A Tarragona, per a l'empresa AVIFOOD, construirà la depuradora de la factoria, amb línies completes de tractament d'aigües (amb processos físic–químic i biològic amb eliminació de nutrients) i de tractament de fangs.

Aquests nous contractes són el resultat de la confiança dipositada per les empreses en OMS-SACEDE, confiança cimentada en la capacitat i experiència demostrada al llarg dels anys.

 

 

OMS-SACEDE presenta la depuradora 500 del Pla de Sanejament de Catalunya.

Depuradora: Capçanes El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidí el 16 de juliol de 2016 la inauguració de la depuradora de Capçanes (Priorat), la número 500 del Pla de Sanejament de Catalunya, que suposa la garantia de sanejament del 97% de la població catalana. En OMS-SACEDE es congratulem que hagi segut precisament una de les depuradores executades per nosaltres, dins de la concessió del PSARU Ebre, la que ha tingut l’honor de representar el gran esforç de sanejament desenvolupat a Catalunya.

 

 

Gestió: Depuradora de la Riera de La Bisbal, EL VENDRELL.

Depuradora: La Riera de la Bisbal, El Vendrell Agència Catalana de l’Aigua ha adjudicat a OMS-SACEDE el SERVEI D'EXPLOTACIÓ, CONSERVACIÓ, MANTENIMENT MILLORES DEL SISTEMA DE SANEJAMENT DE LA RIERA DE LA BISBAL (EL VENDRELL), per un període de quatre anys, prorrogable dos anys més, iniciant els treballs l’1 de Gener de 2016.

 

 

Obra: Depuradora del Catllar.

Depuradora: El Catllar El 18 de desembre de 2015, OMS-SACEDE com part d’una UTE ha segut adjudicatària d’Execució del Projecte Constructiu de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals del Municipi del Catllar. Sistema 1 y Sistema 2. El termini del contracte és de dotze mesos per l’execució de les obres i dotze mesos per l’explotació del primer any de garantia, prorrogable un any més.
Les obres consisteixen en la construcció de les dues noves estacions depuradores d'aigües residuals (EDAR 1 i EDAR 2) que tractaran les aigües procedents dels col·lectors de sanejament en alta dels diferents nuclis urbans de Catllar, incloent el Centre Penitenciari Mas d'Enric. Aquestes actuacions presenten un objectiu clar: permetre donar sortida i tractament a totes les aigües negres abocades al terme municipal de El Catllar, de tal manera que amb això s’aconsegueixi el grau de depuració necessari fins a complir amb el límits exigits per la normativa legal per al seu abocament a llera pública.

 

 

Gestió: Planta de tractament de fangs de Montornès.

Planta assecatge fangs de Montornès del Vallès OMS-SACEDE continuarà realitzant la gestió de la Planta de Tractament de fangs de Montornès. El nou contracte signat en juny de 2015, i amb vigència fins al juny de 2016, correspon als treballs d'explotació, conservació i manteniment de la planta de tractament tèrmic eficient de fangs a l'estació depuradora d'aigües residuals de Montornès del Vallés, sota l’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua-ACA.

 

 

Gestió: Depuradora de Binéfar.

Depuradora: Binefar Els treballs d'explotació i manteniment de la depuradora de Binéfar, a la província d’Osca, sota l’administració del Instituto Aragonés del Agua, els continuarà realitzant OMS-SACEDE, gràcies a l’obtenció de la segona pròrroga del contracte signat el maig de 2010, que permetrà estar a la depuradora de Binéfar fins a maig de 2016.

 

 

Gestió: Depuradores de Banyoles i Serinyà.

Depuradora: Banyoles i Serinyà El passat 31 de desembre de 2013, es va signar el nou contracte amb el Consell Comarcal del Pla de l’Estany, pel manteniment i explotació de les depuradores de Banyoles i Serinyà.
OMS-SACEDE, porta explotant aquesta instal•lació des de l’abril de 2005, i d’acord amb el contracte subscrit actualment, ho farà per un mínim de tres anys més un màxim de cinc. L’inici d’aquest nou període d’explotació comença a partir de l’any 2014.

 

 

Gestió: Depuradora de Miranda de Ebro.

Miranda de Ebro El passat mes de desembre de 2013, a l’Ajuntament de Miranda de Ebro, va tenir lloc l’acta oficial de la signatura del contracte d’explotació i manteniment de la depuradora del municipi i les seves respectives estacions de bombament, en presència de l’Alcalde i el Secretari.
El contracte va començar el primer de gener de 2014, amb una durada de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar dos anys més.
Els principals compromisos adquirits per part d’OMS-SACEDE, i amb l’ajuda de l’Ajuntament de la ciutat són per una banda la millora en l’eficiència energètica del procés, i per l’altra millorar el control d’abocaments a la xarxa de col•lectors.

 

 

Obra: Nova Edar de Ferreries, T.M. Ferreries, Menorca.

Obra de la Nova Edar de Ferreies, T.M. Ferreries, Menorca El 2 de desembre de 2013, la UTE constituïda per OMS SACEDE i JUAN MORA SA, va signar el contracte per l’execució de les obres de la nova depuradora de Ferreries (Menorca), amb l’Agència Balear de l’Aigua i Qualitat Ambiental.
Les obres tenen un pressupost d’execució per contracte de 2.447.622 € (sense IVA) i un termini de lliurement de 18 mesos des de la signatura de l’acta de replantejament.